Trend

Bijuteri Mağazalarını Daha Görkemli Hale Getirmenin Püf Noktaları

Bijuteri mağazaları her yaş kitlesine hitap eden, en çok ziyaret gerçekleştirilen mağazalardan biridir. Işıl ışık aksesuarların yer aldığı bu mağazalar hem avmlerde hem de cadde mağazalarında yüksek talep görmektedir. Bu kadar yüksek müşteri potansiyeli olan mağazalarda dekorasyon eksikliği satış potansiyelini düşüren etkenlerden biri olabilir. Bu nedenle yüksek satış hedefi olan mağazalarınızda mutlaka dekorasyona dikkat etmelisiniz. 

Bijuteri mağazaları ışıltıları, renkli parçaları ve hareketli aksesuarlarıyla dikkat çeker. Bu yüzden tüm dekorasyon insanların gözünü kamaştırmalı ve çekici hale gelmelidir. 

Öncelikle mağaza veya mekanın konseptini oturtmanız gerekiyor. Temelde hangi renkler kullanılacak, duvarlar ve raflar birbiriyle nasıl uyumlu olabilir, hangi tarz raflarda müşteriye en kolay erişim sağlatabiliriz bunlar gözden geçirilmelidir. 

Bijuteride çoğu aksesuar askı şeklinde sergilenmektedir. Bu nedenle daha çok dikey formdaki raf sistemlerini tercih etmelisiniz. Hem ürünlerin formunu koruması hem de inceleme kolaylığı açısından bu tarz raflar çok daha sağlıklı ve işlevsel olacaktır. 

Mağaza araştırmalarında bijuteri mağazalarında raflar sağ ve sol şeklinde dikey olarak sıralanmalı şeklinde önerilere denk gelebilirsiniz. Bu düzende bir dekorasyon yaparsanız mağazaya giriş yapan tüm müşterilerinize ilk girişte tüm ürünleri gösterebilirsiniz. 

Kolyeler, küpeler, sarkıt ürünler için delikli metal fon raf sistemleri ideal seçimdir. Bunlara tek tek yerleştireceğiniz tüm ürünler müşterileriniz tarafından kolayca keşfedilecek ve rahatça incelenecektir. Ayrıca dikey şekilde asılacağı için hiçbir ürün deforme olmayacak, ekstra bir zarar meydana gelmeyecektir. 

Delikli metal raflar yerine tercih edebileceğiniz diğer sistemler orta standlar olabilir. Bunlarda yine bileklikler, saç aksesuarları gibi çeşitleri sergileyebilirsiniz. Ayrıca taş küpeler de bu şekilde sergilenmeye müsait ürünlerdir. 

Aksesuar grubu tek başına yeterince gösterişe sahiptir. Süslemek yerine sergi alanlarını olabildiğince sade tutmak gerekmektedir. Hem küçük olan parçaların arada kaybolmasını önler hem de tarzını ön plana çıkarabilirsiniz. Bu nedenle raf sistemleriniz ve çevre dekorunuz olabildiğince minimalist olmalıdır. 

Bu tarz mağaza dekorlarında gold ve gümüş raf sistemleri istenen etkiyi vermeyebilir. Bunlar yerine mat ve nötr renklerde raf sistemleri tercih edebilirsiniz. Ayrıca aksesuarların çoğunlukla ışıltılı gümüş ve altın olduğu düşünüldüğünde bu açıdan da mantıklı bir seçim olduğunu görebilirsiniz. 

Tüm detayları ve özellikleri net bir şekilde ortaya koymak için soft bir ışıktan destek alabilirsiniz. panoların direkt üstlerine yerleştireceğiniz bir adet spot yeterli olacaktır. Bundan daha fazlası zaten ışıltılarla bezeli bir mağazada yorucu olabilir. 

Vitrinlerinizi tek askı mantığında ya da mankenlerle düzenleyip ürünleri sergileyebilirsiniz. Bu şekilde karma bir sistem çok daha güzel duracak ve ürünlerin duruşlarını da gösterme imkanına sahip olacaksınız. Dikey ve yatak standlara istediğiniz şekilde aksesuar kombinleri yapabilirsiniz. Ayrıca sadece baş mankeni, bilek ve ayak mankenleri kullanarak ürünlerinizi uygulanmış şekliyle sergileyebilirsiniz. 

Aksesuar mağazalarında kullanabileceğiniz tüm raf sistemlerine web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. İhtiyacınızı belirleyerek mekana ve boyuta uygun birçok alternatifi birlikte değerlendirebilir, uzmanlarımızdan destek isteyebilirsiniz. Mağazanızın etiketlerden raf sistemlerine, sepetlerden vitrin düzenlerine kadar tüm ihtiyaçlarını online mağazamız üzerinden keşfedebilirsiniz. 

Bijuteri Mağazalarını Daha Görkemli Hale Getirmenin Püf Noktaları, Online Sipariş

Değerli, Modernraf okurları bu yazımızda sizlerle ”Bijuteri Mağazalarını Daha Görkemli Hale Getirmenin Püf Noktaları” konusunu sizinle paylaştık, ve bu konuyla ilgili püf noktalara değindik, yeni iş yeri açanlar için birbirinden özel, kaliteli, sağlam, uzun ömürlü dekorasyon ürünleri sipariş vermek için, internet sitemizi ziyaret edebilir dilediğiniz zaman iletişim numaralarından bizlere ulaşabilirsiniz.

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu