Çelik Raf Sistemleri Hakkında Detaylı Bilgiler

Dayanıklı ve kaliteli oluşuyla uzun yıllar adından söz ettirmiş çelik rafların özellikleri bir hayli dikkat çekmektedir. Çelik raf sistemleri oldukça dayanıklıdır. Diğer raf türlerine nazaran ağır yükleri taşımakta oldukça başarılıdırlar. Bu özellikleri sayesinde insanlar diğer raf türlerine nazaran en çok çelik raf sistemlerini tercih etmektedirler.

Çelik Raf Sistemleri Nedir?

Çelik raf sistemlerini insanlar genel olarak ortamın düzeninin sağlanması ve düzenli olarak evrak dosyalarını tutmak için kullanıyorlar. Birçok farklı amaç için kullanılabilen çelik raf sistemleri eski tarzda bir raf modelidir.

Çelik Raf Sistemlerini Kullanım Alanları Nelerdir?

Çelik raf sistemleri birçok iş için farklı alanlarda rahatlık ve kolaylık kullanılabilir. Çelik raf sistemleri oldukça dayanıklı bir raf sistemidir. Çelik raf sistemleri fiyat açısından da oldukça uygun bir tutara sahip olup her bütçeye hitap edebilen bir raf sistemidir. Çelik raf sistemleri daha çok depolarda kullanılmakta olup sadece bu alanlarda değil daha birçok alanda yük veya eşya taşımak için kullanılabilir.

Aynı zamanda dekorasyon açısından da oldukça uygun olan çelik raf sistemlerinin kurulumu kolaylık yapılabilir. Ayrıca bunlara ek olarak daha birçok yerde kullanılmaktadır. Okul, İşyeri ve özellikle kitabevlerinde kullanılmaktadır. Bu sistemlerin bulunduğu ortamın bazı önemli özellikleri sahip olması gerekir.

Bu özellikler ise bulunduğu ortamın neminin düşük oranda olmasıdır. Eğer çelik raf sisteminin bulunduğu bölge bu kriterleri karşılamıyorsa ciddi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bunun sebebi ise maalesef ki çelik raf sistemlerini boyası yüksek nemden dolayı sökülmektedir. Çelik raf sistemlerinin daha uzun ömürlü olması için nemli ortamlardan mutlaka uzak tutunuz.

Çelik Raf Sistemlerinin Avantajları Nelerdir?

Çelik Raf Sistemleri Hakkında Detaylı Bilgi

Çelik raf sistemleri sahip olduğu özelliklerden dolayı en çok üretilen ve insanlar tarafından tercih edilen bir raf sistemidir. Bu raf sisteminin avantajları aşağıda sıralanmıştır.

  • Çelik raf sistemlerinin kullanımı çok kolaydır bundan dolayı rahat bir şekilde kullanılabilmektedirler.
  • Çelik raf sistemlerinin hammaddesinden dolayı sahip olduğu bir diğer özellik ise uzun süre boyunca paslanmadan ve kolay kolay hasar görmeden kullanılabilmeleridir.
  • Çelik raf sistemlerinin uygun fiyatlara sahip olması nedeniyle birçok müşteri tarafından tercih edilirler.
  • Çelik raf sistemleri hasar gördüğü kolay zaman onarılabilirler ve fiyat performansı ürünü olarak değerlendirilebilirler.

Ayrıca çelik raf sistemleri ile ilgili daha fazla detaylı bilgi almak istiyorsanız çalıştığınız firma ile iletişime geçebilirsiniz.

Çelik Raf Sistemlerinin Ölçüleri Nedir?

Çelik raf sistemlerinin ölçülerini basit hesaplar yaparak belirleyebilirsiniz. Daha sonrasında birlikte çalıştığınız şirkete istediğiniz ölçüleri ve rafın derinlik bilgilerini ileterek yapmalarını isteyebilirsiniz.

Çelik Raf Sistemlerinin Kalınlıkları Nedir?

Çelik raf sistemlerinin kalınlıkları isteğe bağlı olarak değişmekte olup çalıştığınız firma ile anlaşarak istediğiniz kalınlıkta çelik raf sistemi yaptırabilirsiniz.

Çelik Raf Sistemlerinin Fiyatları Nelerdir?

Çelik Raf Sistemlerinin fiyatları yaptıracağınız rafın ölçülerine, derinliğine ve kalınlığına göre değişebilir. Bundan dolayı çelik raf sisteminin fiyatı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için çalıştığınız firma ile hızlı bir şekilde iletişim kurabilirsiniz.

Çelik Raf Sistemleri Nasıl Yapılır?

En çok tercih edilen raf sistemi olan çelik raf sistemleri hammaddesi çelik bir malzeme olan DKP saç kullanılarak yapılır. Genelde ağır eşyaları kolaylıkla taşıyabilen bu sistemin taşıma kapasitesi rafın kalınlığına göre değişebilir. Çelik raf sistemleri gri renkte yapılmakta olup rafın ölçüleri için çalıştığınız firma ile iletişime geçebilir ve ölçüleri bildirebilirsiniz.

Ayrıca çelik raf sisteminin rengi sadece gri renkte olmayıp daha birçok renkte özel olarak üretilebilir. Raf tablalarının taşıyabileceği yük ağırlığı kalınlığına göre değişkenlik göstermekte olup raf aralıklarını ise kendiniz ayarlayabilirsiniz. Rafın köşe ayaklarının ölçüleri için ise çalıştığınız firma ile iletişime geçebilirsiniz.

Çelik Raf Sisteminin Profil Fiyatları Nedir?

Çelik raf sisteminin profil fiyatları tamamen sizin çalıştığınız firmaya bağlı bir durumdur. Profil fiyatları istediğiniz ölçüye, kalınlığa ve renk özelliğine bağlı olarak fiyatta değişkenlik oluşmasına neden olabilir. Çelik raf sistemlerinin profil fiyatları hakkında daha fazla bilgi almak için çalıştığınız firma ile iletişime geçebilirsiniz.

Çelik Raf Sistemlerinin Özellikleri Nelerdir?

Çelik Raf Sistemleri Hakkında Detaylı Bilgi

Çelik raf sistemlerinin birçok faydalı özelliği bulunmaktadır.

Bu özelliklerden en önemlileri ise şunlardır;

  • İş güvenliği noktasında oldukça güvenlidir.
  • Genel olarak her bir rafın 3-4 ton civarında yük taşıma limiti bulunur.
  • Taşınan yüklere göre özel çelik raf sistemi tasarlanabilir.
  • Kolay bir şekilde ürün koyulabilir ve düzenlenebilir.
  • Stok yapılabilecek alan oldukça fazladır.
  • Paslanmaya ve ağırlığa oldukça dayanıklı olduğundan uzun ömürlüdür.
  • Ürün gönderimleri hızlı ve kolay bir şekilde yapılır.
  • İsteğinize uygun olarak istediğiniz gibi istediğiniz bir rafı çıkartarak başka bir bölüme rafı takabilirsiniz.
  • İsteğinize bağlı olarak çelik raf sistemlerinin ayaklarına plastik etiketler yapıştırarak bulunduğu zemine zarar vermeyecek şekilde tasarlayabilirsiniz.
  • Çelik raf sistemlerine hafif, orta ve ağır yükler koyabilirsiniz. Bundan dolayı da herkes tarafından tercih edilmekte olup en fazla tercih edilen raf sistemidir.
  • Çelik raf sistemlerine alanında bilgili, yetenekli ve uzman personeller tarafında hızlı bir şekilde müşterinin isteğine ve belirlediği kriterlere göre tasarlanarak üretilmekte ve müşteriye gönderimi yapılmaktadır.
  • Bu raf sistemleri dosyaları veya eşyaların depolanmasının yanında soğuk hava depolarında veya gıda dondurma odalarında et ve buna benzer daha birçok gıda ürünlerinin bozulmadan sağlıklı, temiz ve taze bir şekilde depolanmasına olanak sağlar.

Çalıştığınız firma ile anlaşarak istediğiniz fiyata bir çelik raf sistemi yaptırabilir ve uygun kullanım amaçlarına yönelik kullanabilir ve böylelikle diğer raf sistemlerine nazaran daha yüksek bir verim alarak çelik raf sisteminizi güvenle kullanabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu