Öğrenci Evinde Yer Alması Gereken Dekorlar

Farklı bir hayatın başlangıcında, yeni yaşam alanında kendinize yeni alanlar yaratırken en çok düşünülen konuların başında dekorasyon gelir. Gardrobu nereye yerleştirmeliyim? TV ünitesi nerede olmalı? Peki ya koltuk takımı? Tüm bunların bir uyum, bütün içinde durması için nasıl bir yol izlemeliyim? Yeni eviniz ile beraber ortaya çıkıp, aklınızı kurcalayan tüm bu sorulara bir çözüm gerekir ve tam bu sırada  işe modern raf dekorları ve dizaynları girer.

Memurlar, öğrenciler ya da bulunduğu şehirde kısa süreli yaşayacak bireyler pratik yöntemler kullanmak ister. Örneğin kitaplığa ihtiyaç duyan bir öğrenci büyük, hantal, ahşap  bir ürün ile uğraşmasına gerek kalmadan hafif materyalde, duvara monte edilen ya da tek başına ayakta durabilen, monte gerektirmeyen bir kitaplık da tercih edebilir. Kitaplık rafı için suntalem raf, ağaç raf, cam raf seçeneklerinden hangisi arzu edilirse o tercih edilir. Buradaki önemli koşul duvarın sağlam olmasıdır. Sadece raf direği, raf kolu, raf vidası ve dübel ile rahatlıkla bir kitaplık rafı yapmak mümkündür. Duvara monte edilecek direk çeşitleri ise isteğe ve dekora göre seçilir.

Öğrenci, kıyafetlerini muhafaza edebileceği bir ürüne ihtiyaç duyuyor ve gardırop kullanmak istemiyorsa o zaman pratik, taşınabilir, modern askılık sistemlerini kullanmak iyi bir fikir olabilir. Askılık sistemler, bulunduğu ortama rahatlıkla uyum sağlayabilen bir yapıya sahiptir. Burada önemli olan ürünün kullanılacağı alanı göz önünde bulundurmaktır. Aksi takdirde sadece görsellik düşünülürse üründen beklenen fayda tam performans göstermeyecektir. Birçok tarza hitap eden askılık sistemlerinin İki katlı, tek katlı seçeneklerinin bulunmasının yanında tekerlekli ve sabit seçenekleri de bulunmaktadır. Siyah, krom, gold  kaplama gibi farklı renklerden oluşan askılık sistemleri bütçe zorlamaz, ekonomik veya lüks bir ürün tercih etmek tamamen kişinin tercihidir.

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu