Mağazalarda Orta Standlar Nasıl Seçilmeli?

Mağazanın duvar raflarını askı sistemlerini bitirdikten sonra mağazalarda orta askılık, orta stand ve katlama bankolarına ihtiyaç duyulmaktadır.

Askının seçimi yapılırken mağazanın dizaynını da göz önünde bulundurulmalıdır. Örneğin dar uzun bir mağaza ise asla 4 kollu geniş askılık tercih edilmemelidir. Müşterinin alanını kısıtlamadan geçiş koridorunu kısıtlamayacak askılıklar seçilmelidir.

Orta askılıklar seçilirken yüksekliği çok uzun olmamalı, magazayı ikiye bölmüş olursunuz. Müşterinin göz hizasını geçmemesi de önemli raf ipuçlarından birisidir.

Katlama bankolarında katların merdiven gibi aşağıdan yukarıya küçülen raflar olması, alıcının ürüne daha kolay ulaşması demektir. Ürünün rengini ve desenini daha kolay fark etmesinde yardımcı olmaktadır.

Orta askılıklarda krom, boyalı veya paslanmaz malzeme kullanılarak üretmek mümkündür. Raflarında cam veya suntalam mdf veya doğal ağaç tamamen mağazınızın konseptine göre uygulamak gereklidir.

Modern raf olarak biz müşterilerimize her zaman önerimiz; orta stand alırken standı uygulayacağınız alanının ölçüsünü bilmeniz ve seçmiş olduğunuz ürünün en boy yükseklik bilgilerini seçtiğiniz ürünün ölçüleriyle değerlendirmenizdir.

Ürünlerin demonte olması da çok önemlidir.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu